Runescape hack programma is een programma waarmee je runescape accounts kunt hacken, maar je kunt ook jezelf oneindig veel geld, voedsel, levels en wapens geven. Bovendien bevat deze runescape hack programma ook nog eens een auto trainer, money hack, statschanger en een fake login. Runescape hack programma is gemaakt door Start Downloaden.

Download  runescape hack programma versie 2.0.1


Wat is runescape?

Runescape is een online game gebaseerd op Java. Java is een programmeertaal waarmee je websites, games en andere webapplicaties mee kunt maken. Runescape is een MMORPG, MMORPG staat voor Online Role Playing Game. Runescape is een project van Jagex Ltd die het spel op 7 januari 2001 heeft gelanceerd. Het maken van een spel, zoals Runescape is heel erg moeilijk en vereist veel tijd, geld en programmeerervaring. Daarom zijn er twee versies binnen runescape. Een betaalde en een gratis versie. Met de betaalde versie krijg je extra functies om mee te spelen en bij de gratis versie is dat het geval niet. Runescape is ongeveer zoiets als Word of Warcraft en EverQuest. Het principe is hetzelfde alleen de uitvoering niet. Met runescape moet je allerlei quests doen, quests zijn ongeveer hetzelfde als opdrachten. Bij het uitvoeren van die opdrachten krijg je allerlei experience punten. Die punten zorgen ervoor dat je bepaalde levels haalt in de verschillende skills. Skills is een engels woord voor vaardigheden. Vaardigheden zijn dingen die je kunt. Doordat je meer levels in een vaardigheid of skill hebt, ben je beter in die vaardigheid. Er zijn verschillende skills en vaardigheden in runescape.

De vaardigheden of skills in runescape

 • Attack: Attack is het engels woord voor aanvallen. Je kunt mensen aanvallen, hoe hoger je aanvalslevel is, des te meer schade je aanbrengt bij je tegenstander, des te beter een attack slaagt. Als je attack hoog is dan kun je betere wapens gebruiken die je slachtoffer meer schade toedoet.
 • Cooking: Cooking is koken. In Runescape kun je allerlei dingen koken, voornamelijk in het begin vis, maar later ook andere dingen. Hoe hoger je cooking leve is des te beter je kan koken, maar je krijgt ook levenspunten. Je kunt koken op een fornuis of op een zelfgemaakt vuurtje.
 • Crafting: Crafting is net zoveel als maken. Crafting houdt in dat je voldoende ervaring of informatie hebt om iets te kunnen maken. Zoals juwelen, leer en nog veel meer.
 • Defence: Defence betekent verdediging. Je moet niet alleen een goede attack (aanval) hebben om je tegenstander ernstig toe te takelen, maar het is ook van uiterst belang dat je een goede verdegingslevel hebt (defence level), hoe hoger je defence level is, des te betere bescherming je kunt dragen, waardoor een aanval minder schade aanlevert. Maar met een hoge defence level zal een aanval op jou zowiezo minder schade aanleveren.
 • Firemaking: Firemaking betekent vuur maken.Hoe hoger je firemaking level is des te beter je betere hout kunt verbranden, maar mensen gebruiken het ook om vis en andere diersoorten te roosteren of om shades te cremeren.
 • Fishing: Fishing betekent vissen. Met een hogere fishing level kun je meer en betere vissoorten vangen, maar je kan dan ook betere en snellere vistechnieken gebruiken.
 • Hitpoints:Hitpoints zijn levenspunten. Als je bij een aanval of verdediging teveel levenspunten verliest, ga je dood. Je kunt meer levenspunten krijgen door te eten of tegen monsters te vechten.
 • Magic: Magic is magie. Met magie kun je spreuken uitspreken, waarmee je verschillende dingen kunt doen, je tegenstander versterken of verzwakken, teleporteren of van items geld maken.
 • Mining:Mining is een vaardigheid waarmee je ijzererts uit een berg of rots kunt halen, waarna je die kunt smeden tot metalen voorwerpen of iets dergelijks.
 • Prayer: Prayer is bidden. Je kunt een hogere status en aanzien bij de goden krijgen door hen te aanbidden en een zogenaamde offer te brengen bij hun. Dat offer breng je door botten te begraven. Als je genoeg offers hebt geddan, zorgen de goden ervoor dat je tijdelijk over speciale krachten beschikt, waardoor je sterker bent bij vechtpartijen.
 • Ranging:   Ranging is boogschieten. Je kunt boogschieten met pijl-en-boog, kruisbogen, messen, bijlen, salamanders en nog veel meer. Een hogere level op dit gebied laat het toe om met betere wapens te gooien.
 • Runecrafting: Runecrafting is het maken van runes. Runes zijn nodig bij het uitspreken van spreuken. Het is dus een must voor de vaardigheid: magic. Je kunt runes maken door een Runes Magic Quest te doen.
 • Smithing: Smithing is smeden. Je hebt deze vaardigheid nodig om ijzererts die je bij de mijn hebt gehaald om te toveren tot metalen voorwerpen. Je kunt deze skill oefenen door het in een oven te stoppen, te laten branden en daarna het eruithalen.
 • Strength: Strength betekent net zoveel als kracht. Hoe hoger je Strength is hoe meer schade je je slachtoffer levert alhoewel dit ook afhangt van wat voor soort wapen je gebruikt.
 • Woodcutting: Woodcutting is het hakken van bomen. Het hout dat je dan krijgt kun je zelfgebruiken of doorverkopen aan gebruikers. Je kunt het verbranden om vuur te maken en je kunt er zogenaamde kano's van maken om rivieren te bevaren. Hoe hoger je level hierin is, des te sneller en betere wapens je kunt gebruiken.


Voor de members zijn er ook nog:

 • Agility: Agility is net zoveel als lenigheid. Je kunt deze agility versterken of trainen door hindernissen te doorlopen. Met een hoog agility of lenigheid kun je bepaalde binnendoorswegen nemen. Je krijgt ook je energie snel terug met een hoog agility, waardoor je sneller terug kunt lopen.
 • Farming: Rarming is de vaardigheden en vorderingen met betrekking tot het planten en oogsten van bloemen en planten. Net zoals in het echte leven duurt dit even.
 • Fletching: Fletching is het maken van wapens, zoals pijl en boogen, kruisbogen met materialen zoals hout.
 • Herblore: Het brouwen van magische drankjes die tijdelijk een van je skills verhogen, vergif genezen, ... Je moet de 'Druidic Ritual' quest doen om met deze skill te kunnen beginnen.
 • Slayer: Slayer zijn opdrachten van slayermasters. Deze opdrachten houden in dat je bepaalde monsters moet vermoorden, doodmaken. Als je dit lukt krijg je experience, experience is een ander woord voor ervaring. Met deze ervaringen kun je monsters die normaal niet te doden zijn door de mens, toch doden.
 • Thieving: Thieving is een engels woord voor iets wat in het nederlands ongeveer stelen betekent. Je kunt in runescape dingen stelen van NPC's, dat zijn karakters, mensen die niet echt zijn, maar worden aangestuurd door de computer. Je kunt je thieving omhoog halen door dingen uit kraampjes e.d. te stelen.
 • Construction: Je kunt je eigen huis opzetten en/of opbouwen. De naam voor zo'n huis of beter gezegd een benaming voor zo'n huis is POH, POH staat voor Player Owned-House In het NL betekent dat Huis van een speler. Je kunt er jezelf vermaken, door het spelen van spelletjes, koken, je uiterlijk veranderen en nog veel meer.
 • Hunting: Hunting is zoveel als jagen. Je kunt Hunting experience. Jaag ervaringen verhogen door dieren te vangen en op te eten. Zoals vlinders, vogels en vleermuizen.

Wat biedt runescape hack programma?

Daar kan ik heel kort over zijn. Hierboven zijn de skills of vaardigheden met bijbehorende bedoeling geplaatst. De runescape hack programma biedt jou de mogelijkheid om de maximale level (max. 1000) te behalen voor alle skills. Ook kun je met de runescape hack programma jezelf oneindig veel geld, levenspunten, items, wapens en levels geven voor alle skills.). Maar wil je dat niet dan kan je altijd een account hacken. De mogelijkheden van runescape hack programma zijn kortom: hacken van accounts,  jezelf oneindig veel skills geven, jezelf voor alle skills oneindig levels geven (max. 1000), jezelf veel levenspunten geven, jezelf oneindig geld geven, jezelf oneindig voedsel geven en nog veel meer, zoals: een runescape fake login, een runescape auto trainer, een runescape statschanger en een runescape money hack. Dit alles voor de prijs van Ä2,60. De goedkoopste, elders NOG goedkoper! Zeg het ons!

Runescape Auto Trainer

Heb jij even geen zin om Runescape te spelen dan schakel je de Auto trainer in die bij deze runescape hack prorgamma inbegrepen zit. De auto trainer speelt als het ware voor jou. Hij vecht tegen mensen, wint en zorgt ervoor dat je geld en levenspunten etcetera krijgt, zonder dat JIJ speelt. Je word dus goed, zonder dat je echter wat doet. Da's mooi toch? Met een Runescape Auto Trainer train je jezelf terwijl je niet speelt. Er zijn +100 auto trainers bijgeleverd als extraatje!

Runescape Money Hack

De money hack is een programma waarmee je jezelf maximaal 999.999 miljoen op je account kan zetten. Simpel en snel, uitgebreide handleiding inbegrepen. Met de Runescape Money Hack kun je dus heel veel geld aan jezelf geven. Geef jezelf geen 999.999 miljoen, want dan komen de moderators van  Runescape erachter.

Runescape Fake login

Heb je een eigen website? Zet dan deze fake login erop, mensen die runescape willen spelen gaan er op in loggen en jij bent degene die hun wachtwoord en gebruikersnaam ontvangt.Runescape StatschangerDe statschanger verandert de stats op je runescape account. Je stelt zelf in wat je wilt en hoeveel je ervan wilt, alles gaat gemakkelijk en snel zonder enige kennis van computeren. Met een Runescape Fake Login is dit helemaal mogelijk!

Runescape Stats Changer

De statschanger verandert de stats op je runescape account. Je stelt zelf in wat je wilt en hoeveel je ervan wilt, alles gaat gemakkelijk en snel zonder enige kennis van computeren. Met de Runescape Stats Changer is dat geen enkel probleem!


Over Runescape hack pack

Runescape hack programma is een programma die je uiteenlopende mogelijkheden biedt wat betreft het cheaten op Runescape. Runescape hack programma gaat een tikkeltje verder dan alle ander runescape hack programma's. Runescape hack programma biedt namelijk alle mogelijkheden wat betreft runescape hacken en cheaten in een en voor een hele lage prijs namelijk  ?2,60. Bij al onze concurrenten kosten elke programma apart al zo'n 2,60 euro. Bereken je besparing. Runescape hack programma is een programma die je kunt gebruiken om te cheaten en te hacken op runescape. Runescape hack programma biedt uiteenlopende mogelijkheden, zoals eerder al vermeld. Runescape hack programma gaat veel verder dan alle andere (fake) hack programma's. Runescape hack programma biedt een mooie design aan, waardoor alles in de runescape hack programma overzichtelijk en netjes wordt weergegeven. Bovenal is de runescape hack programma van ons de uitgebreidste in zijn soort, omdat het runescape hack programma alle runescape hack programma's in een hack programma heeft gestopt en nog wel tegen de goedkoopste prijs, wat wil je nog meer? Runescape hack programma kan dus veel voor jou betekenen om beter de worden in je runescape carriëre, als je deze runescape hack programma in bezit hebt, dan ben je in een paar uren of dagen een van de beste runescapers ooit. Maar wat je ook kan doen met deze runescape hack programma is namelijk het hacken van accounts en deze verkopen op marktplaats of ebay. Zo verdien je ook nog eens aan dit fenomeen. Runescape hack programma is dus een programma die veel te bieden heeft, al zeg ik het zelf.