vv
Gsm simlock verwijderen? Altijd al gewild om de simlock van jouw mobiele telefoon te verwijderen? Dat kan nu snel, gemakkelijk, doeltreffend en goedkoop met de GSM simlock unlocker. Met dit programmaatje kun je de simlock verwijderen binnen enkele minuten!Wat is een simlock?

Simlock is een beveiliging op een GSM of mobiele telefoon, waardoor je geen andere SIM-kaarten kunt gebruiken dan van die provider. Een GSM of mobiele telefoon die je bijvoorbeeld bij Orange hebt gekocht ondersteunt bijvoorbeeld alleen SIM-kaarten van Orange: als je een SIM-kaart van Tmobile erin stopt of van KPN, werkt de telefoon niet meer. Deze beveiliging die ook wel simlock wordt genoemd is er om de telefoon te beveiligen tegen andere kaarten met het doel meer winst te maken. Immers, als je een SIM-kaart van Orange hebt en blijft hebben, dan maakt Orange daar lekker winst op. Het is dus een beveiliging voortkomend uit een commerciëel gedachte, namelijk: geld verdienen. Dit programmaatje kan deze simlock verwijderen binnen enkele minuten.
 • Een gsm provider levert een GSM met simlock, zodat jij hun simkaart (en dus alleen hun beltegoed) kunt gebruiken. Hierdoor verdienen ze dus meer aan jou. Door je simlock te verwijderen, kun je er zelf voor kiezen welke beltegoed je koopt en met welke provider je belt en op die manier kun je veel goedkoper bellen dan eerst.
 • Een mobiele telefoon is simlock vrij veel meer waard dan mét een simlock. Mocht je dus je mobiele telefoon willen verkopen, dan is het handig om de simlock te verwijderen, want op die manier is je mobiele telefoon een stuk meer waard.

Prijzen voor het verwijderen van mijn simlock?

De prijzen voor het simlock vrij maken van uw GSM lopen uiteen. Bij een gsm boer betaalt u voor het simlock vrij maken ongeveer Ä25 euro en dit bedrag kan oplopen tot wel Ä75,- afhankelijk van welke GSM toestel u wilt unlocken. Deze kosten zijn zo hoog, omdat een gsm boer meer kosten heeft voor bijvoorbeeld huisvesting, bedrijfspand en dergelijke zaken. Via internet betaalt u voor het simlock vrij maken hoogstens Ä10 tot Ä15. Op de meeste sites kost het simlock vrij maken van uw GSM Ä5,-. Maar bij ons betaalt u slechts Ä2,60 voor hetzelfde product. Bovendien heeft het online simlock vrij maken van uw gsm toestel een aantal voordelen
 • Unlocken van uw GSM via internet is veel goedkoper doordat de eigenaar geen secundaire kosten maakt met als voordeel dat u daar optimaal van kunt genieten. Goedkoper van uw simlock af!
 • U hoeft het huis niet uit om uw GSM simlock vrij te maken. Uw mobiele telefoon is binnen enkele minuten simlock vrij en dat doet u helemaal zelf thuis met de gsm unlock software.

Ik kan toch zelf de simlock verwijderen van mijn GSM of mobiele telefoon?

Jazeker, u kunt de simlock van uw GSM of mobiele teleefon zelf verwijderen. Er zijn genoeg handleidingen op het internet te vinden gratis of tegen betaling. Het nadeel van zelf simlock vrij maken, de simlock verwijderen van uw mobiele telefoon is dat u maar 1 fout hoeft te maken of een verkeerde handleiding te hebben gelezen en u bent uw GSM, mobiele telefoon ter waarde van meestal honderden euro's kwijt. Kortom: het verwijderen van de simlock vereist tijd, een handleiding en uw kunt u GSM, mobiele telefoon niet meer gebruiken door simpel een ding fout te doen. Te riskant, dus. Door het automatisch verwijderen van de simlock van uw GSM, mobiele teleefon of unlocken van uw GSM, mobiele telefoon door een  unlock programma is veel makkelijker, sneller en gebruiksvriendelijker. Bovendien worden er erkende en veiligere technieken gebruikt om de simlock  van uw telefoon te verwijderen dan een handleiding die elders op internet te vinden is en onbetrouwbare informatie kan bevatten.

Wat heb ik nodig om mijn telefoon simlock vrij te maken of te unlocken?

U heeft helemaal niets anders nodig dan de unlock software, een pc en een mobiele telefoon, GSM waarvan de simlock verwijdert moet worden. U heeft dus geen ingewikkelde kabels, antennes en dergelijke nodig. Ook hoeft u geen techneut te zijn of technische kennis te hebben om deze simpele handeling uit te voeren. U kiest het merk van uw GSM, mobiele telefoon waarover u beschikt en laat het vuile werk aan het  unlock programmaatje over. Binnen enkele minuten heeft deze unlock software een unlock code voor u gemaakt die u met enkele toetsen op uw GSM dient te typen en klaar is kees. Bij de unlock software worden duidelijke nederlandstalige handleidingen bijgeleverd, mocht u problemen krijgen met het unlocken van uw GSM toestel. Een van de vele meegeleverde handleidingen kunt u hieronder lezen.
 • Om uw simlock te verwijderen heeft u niets anders nodig dan een mobiele telefoon met simlock, een pc en de unlock software.
 • U heeft tijdens het unlocken van uw GSM geen hardware nodig, zoals antennes, kabels of iets dergelijks.
 • Er zijn duidelijke en nederlandstalige handleidingen meegeleverd bij de unlock software mocht u vastlopen tijdens het unlocken van uw mobiele telefoon.

Handleiding voor unlock software om je simlock te verwijderen

Het komt altijd wel eens voor dat als je software download, je niet weet hoe deze werkt. Wij hebben gekozen voor een unlock programma die het mobiele apparaat op een zo snel mogelijke manier, maar ook op een zo gebruiksvriendelijke manier simlock vrij maakt. Maar mocht u na het downloaden, toch niet weten hoe het programma werkt. Raak dan niet in paniek, want daar is deze online unlock handleiding voor die tevens met vele andere korte handleidingen bij deze unlock software meegeleverd is. Om de simlock van uw GSM te verwijderen,  moet u de volgende stappen ondernemen.

 • U download de unlock software en doorloopt de installatieprocedure
 • Vink tijdens deze installatieprocedure ook aan dat u een pictogram wilt laten aanmaken voor op de bureaublad. Dit omdat sommige klanten na het installeren het unlock programma niet meer kunnen terugvinden!
 • U start het unlock programma op en vinkt de merknaam van uw GSM aan.
 • Er opent dan een scherm waarin je je IMEI-code behoort in te typen. Deze code kun je raadplegen via je GSM door te bellen naar #06*. Neem de IMEI-code die je op je scherm ziet staan over in het schermpje in de unlock software en druk daarna op 'Bereken unlock code'.
 • Wacht enkele minuten en uw unlock code is berekend. Deze unlock code typt u volgens instructies in op uw GSM en uw GSM is dan succesvol simlock vrij gemaakt.

Welke merken maakt deze unlock software simlock vrij?

Het simlock vrij maken van uw GSM met o unlock software is voor heel veel merken mogelijk. Hieronder vindt u een lijst van gesteste merken en waarvan wij dus zeker zijn dat deze voor uw GSM werken.

Deze merken kunnen succesvol simlock vrij gemaakt worden (getest):
 • Siemens, Ericsson, Mitsubishi, Nokia, Samsung, Motorola, Phillips, Sony, Sharp, Sendo, LG, NEC, BenQ, VK, Maxon, Sony Ericcson.
Deze merken kunnen niet simlock vrij gemaakt worden door unlock software (getest):
 • Bosch
 • Alcatel
 • Toshiba
 • Panasonic
 • Sagem

Unlock software kopen

Wilt u uw GSM simlock vrij maken en bent u daarvoor bereid eenmalig een bedrag van 2 euro en 60 cent te betalen dan kunt u op de onderstaande link klikken om de unlock software te kopen. Vervolgens start het downloaden van de unlock software. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met de helpdesk ( info at start downloaden dot nl).

Download unlock software voor Ä2,60


 ACTIE: Sindskort leveren wij ook de dienst om uw iPhone simlock vrij te maken? Wilt u uw iPhone unlocken? Ga dan naar de iPhone unlocken-pagina waar u in staat wordt gesteld uw iPhone simlock vrij te maken tegen betaling van 10 euro. Nu ook mogelijk voor de nieuwste versie van de iPhone.Veelgestelde vragen over simlock vrij maken

de helpdesk heeft in de loop van de tijd een aantal veel gestelde vragen gehad. Om te voorkomen dat deze vragen over simlock vrij maken in de toekomst nog eens gesteld worden, hebben we deze even samengevoegd en hier gepubliceerd. Kijk eerst of uw vraag hier tussen staat vooraleer u contact met ons opneemt. Mogelijk is uw vraag al eerder gesteld!

Wat is online unlocken?

Online unlocken is dat u uw GSM simlock vrij maakt zonder dat u het huis uitgaat. Dat kan op twee manieren.
 • Uw mobiele telefoon simlock vrij maken online via het internet.
 • Uw mobiele telefoon simlock vrij maken middels unlock software.
Wij bieden de tweede variant van online unlocken aan, omdat het online unlocken via unlock software bijna alle  recente toestellen ondersteund waar je bij een online unlocker alleen de wat oudere toestellen kunt unlocken. Met andere woorden unlock software bevat zowel oude als nieuwe toestellen vanwege de ingebouwde update server waarmee de unlock software wekelijks wordt bijgewerkt.

Waarom zou ik mijn gsm unlocken?

Op deze vraag hebben wij al vaker antwoord gegeven zelfs binnen op deze pagina, maar we beantwoorden hem hier nogmaals. Uw GSM unlocken levert een aantal voordelen op:
 • Doordat uw GSM simlock vrij is na het unlocken kunt u bijvoorbeeld goedkoper bellen en SMSen en zit u niet aan een provider vast. Wanneer u bijvoorbeeld een simlock hebt, kunt u alleen bellen en SMSen via 1 provider. Doe je er een andere simkaart in van een andere provider in, dan kun je niet meer bellen en SMSen vanwege deze simlock. Soms heb je een simkaart waar je alle SMSjes, contactpersonen en dergelijke hebt opstaan en je hebt een nieuwe telefoon gekocht met een simlock dan kun je net zo goed je waardevolle simkaart weggooien en een nieuwe simkaart kopen en dan alle contactpersonen, berichten en dergelijke op je nieuwe simkaart zetten. Dit kan een moeilijk karweitje worden en door je simlock te verwijderen, kun je gewoon alle simkaarten op je mobiele telefoon gebruiken zonder daar problemen mee te ondervinden.
 • Als je je gsm simlock vrij maakt, stijgt je GSM ook in waarde. Wil je dus je GSM verkopen en daar een extra bedrag voor opvangen, maak hem dan simlock vrij en je kunt hem duurder aanbieden!

Wat gebeurt er als de unlock code niet werkt?

Dit is technisch gezien onmogelijk indien uw gsm niet gestolen en/of geblokkeerd is, moeten de unlock codes die de unlock software genereert 100% werken. Mocht dat het geval niet zijn en u kunt dat aantonen, dan kunt u zich wenden tot de helpdesk.

Is unlocken legaal of illegaal?

Deze vraag wordt heel vaak gesteld, maar feit is en blijft dat unlocken helemaal legaal is en dit kunnen we dan ook aantonen met een artikel uit de wet. Sowieso is het zo dat wanneer iets jouw eigendom is je er mee kunt doen wat jij wil. Dat unlocken legaal is wordt versterkt door deze deze citaat uit een wet: Bij het unlocken worden er geen aanpassingen gedaan in software welke auteursrechtelijk beschermd is, door deze methode (met behulp van unlock codes) is het unlocken niet illegaal. Een citaat uit rechtspraak LJN-nummer: AE0125 Zaaknr: 03/008018-99 en 03/008111-98: " ... Een simlock en een serviceproviderlock kunnen niet worden aangemerkt als auteursrechtelijk beschermd werk ..."