Iedereen wil het wel eens? Hacken! Msn hacken, pc hacken of websites hacken? Het kan allemaal met onze hack pack. In deze hack pack zitten top hack programma's die je op geen enkele andere website terug kunt vinden. Deze exclusieve hack's met veel andere bonussen maakt deze hack pack een van de beste hack pack ooit.

Download Hack Pack nu

Met een MSN hacker, PC hacker, Website hacker, Website bomber en nog veel meer andere bonus hacks!

Wat zit er in deze hack pack?

 • Een MSN hacker
 • Een Website hacker
 • Een PC fun hacker
 • Bonus hack's (+100)
  • Website bomber
  • MSN bomber
  • MSN X-factor
  • MSN sniffer
  • En nog veel meer!

Wat is een hack programma?

Hack programma is een programma waarmee je kunt hacken. Een hack programma kan bijvoorbeeld websites, programma's of zelfs gehele pc's hacken. Iedereen heeft wel eens een hack programma nodig: het probleem is dan altijd waar kan ik deze vinden en werkt hij wel? Wij bieden een zorgvuldig samengestelde hack pack aan waarin een pc hacker, msn hacker en een website bomber  zijn inbegrepen. Hieronder staat een duidelijk en beknopt uitleg over de hack programma zelf. (update: er zijn tientallen hack bonussen aan dit pakket toegevoegd, zoals: msn sniffer, msn bomber, MSN X-factor en nog veel meer en nog veel meer).

Website hacker

Deze hack pack bevat ook een website hacker. Een website hacker is een toolkitje waarin tooltjes zijn inbegrepen waarmee je de dataverkeer van een website op kan slurpen, de website geheel kunt hacken, zodat jij de eigenaar wordt. Er is ook zelfs een programma toegevoegd waarmee je de meeste criminals (met bugs) kunt hacken. Tot slot is er een website defacer, dit is een programma waarmee je verschillende dingen kunt doen: alle bestanden van de website verwijderen, wachtwoorden veranderen, sites stelen, bestanden van een site op jouw pc downloaden en nog veel meer. Echt ideaal!

PC hacker

Deze PC hacker is een programma die niet écht een PC hacker te noemen is, het is een programma waar mee je een pc kunt overnemen, je kunt bijvoorbeeld bestanden van jouw computer transfereren naar dat van jouw slachtoffer, bovendien kun je de cd-rom schijf 100x open en dicht doen, je kunt de computer piepjes laten maken en nog veel meer leuke fun grappen uithalen. Deze PC hacker is dus meer een fun hack programma, je kunt ook kijken welke websites diegene allemaal heeft bezocht en dergelijke en je kunt zelfs zijn bureaublad zien, zij muis overnemen en klikken op icoontjes en je kunt zelfs surfen. Je kunt niets schadelijks aanbrengen, het is dus meer een fun programma om iemand een beetje bang te maken. Deze grappen met de zogenaamde "pc hacker" kunnen alleen gedaan worden als de computer opgestart is.

MSN hacker

Bij deze HackPack, bevindt zich naast een pc hacker, een website hacker, een website bomber ook een MSN FITX-hacker.De MSN-FITX hacker, hoe ik aan deze naam kom, weet ik ook niet, is een programma waarmee je iemands wachtwoord mee kunt achterhalen door middel van een brute force techniek. Het nadeel van een brute force techniek is dat deze afhankelijk van hoe lang en moeilijk het wachtwoord is, lang kan duren. Deze MSN hacker is ideaal, omdat je dus geen bestanden of iets dergelijks naar een dergelijke persoon moet sturen, voordat je achter zijn wachtwoord komt. Met dit programmaatje type je gewoon het e-mailadres in en het programma forceert zijn wachtwoord als het ware. Een techniek die lang kan duren, maar in de meeste gevallen succesvol is. Daarbij is er ook een ander soort msn hacker toegevoegd, hierbij behoor je je slachtoffer een bestandje te sturen en dan wordt er naar jouw e-mailadres het wachtwoord van je slachtoffer verstuurd. Ook deze manier is zeer succesvol en efficiënt.

Op aanvraag zijn er duidelijke en volledige handleidingen toegevoegd per hack, raadpleeg hiervoor de tekstfile: LEESMIJ.txt.Er is ook een hack pack bijgevoegd met allerlei password hack tools. Deze krijg je dus gratis en daarvoor hoef je niet te betalen, de password hacktools zijn inbegrepen en overzichtelijk samengevoegd in een map.