TuneUp Utilities 2007 is een Windows programma die je computer nu sneller, comfortabeler en veilig maakt dan ooit te voren!

TuneUp utilities 2007. Koop TuneUp Utilities 2007 nu niet voor ?34,95 maar voor ?19,95.

TuneUp Utilities 2007 is een nieuwe versie van TuneUP utilities, alleen heeft het een aantal pluspunten:

TuneUp Utilities 2007 - Pluspunten

  • NIEUW! TuneUp Disk Doctor: Voert een grondige controle uit van de harde schijf - lost automatisch fouten in het bestandssysteem en de sectoren op en zorgt voor de nodige gegevensveiligheid
  • NIEUW! TuneUp Disk Space Explorer: Identificeert zeer nauwkeurig welke bestanden en bestandsgroepen kostbare geheugenruimte innemen op uw stations
  • VERBETERD! TuneUp System Control: Biedt nu ook uitgebreide configuratiemogelijkheden voor Internet Explorer 7, Firefox 2 en Office 2007
  • VERBETERD! Verbeterd Easy Onderhoud: Maakt een nog grondigere systeemcontrole en probleemoplossing mogelijk met één klik op de knop
  • VERBETERD! TuneUp DiskCleaner: zoekt andere overbodige bestandstypen en biedt meer vrije schijfruimte
  • VERBETERD! TuneUp RegistryCleaner: spoort doelgericht onnodige gegevens in het Windows-register op met de opnieuw verbeterde scantechnologie en verwijdert ze op een betrouwbare manier
  • Nu compatibel met Windows Vista™: TuneUp Utilities 2007
    De nieuwe versie van TuneUp Utilities 2007 bevat belangrijke nieuwe functies, werd compleet verbeterd en kan nu ook onder het nieuwste besturingssysteem Windows Vista™ worden ingezet.

Betrouwbare beveiliging voor uw gegevens

De nieuwe module TuneUp Disk Doctor voert een grondige controle uit van uw schijf en de daarop opgeslagen bestandssystemen. Als er tijdens de controle fouten zijn ontdekt, kunnen deze worden gerepareerd zodat gegevensverlies wordt voorkomen.

Eenvoudige organisatie van de harde schijf

Met één klik op de knop krijgt u een snel overzicht van uw volledige harde schijf. U kunt doelgericht overtollige bestanden identificeren en verwijderen, zodat u kostbare plaats kunt vrijmaken.

Eenvoudige Windows-configuratie op maat

Configureer alle belangrijke Windows-instellingen volgens uw behoeften, beveilig uw systeem en breid uw Internet Explorer 7 en Firefox 2 uit met nuttige functies!

Perfecte foutoplossing

Bij de installatie en tijdens het werken met toepassingen ontstaan vaak fouten in het register van Windows. Met enkele klikken van de muis kunt u fouten eenvoudig opsporen en corrigeren.

Comfortabel functie Easy Onderhoud

Start regelmatige onderhoudsfuncties met één klik op de knop. Indien nodig, loopt alles zelfs volledig geautomatiseerd! Met de gebruiksvriendelijke bedieningsinterface wordt het instellen en gebruiken van de systeemconfiguratie, de beveiliging en het onderhoud van uw systeem kinderspel.

Optimale startversnelling

Bepaal zelf welke programma's moeten worden geladen tijdens het opstarten van het systeem. Controleer en verwijder alle onnodige snelheidsremmen voor een snellere start en werking van uw pc.

Internet- en Windows-versnelling

Geniet van meer snelheid bij het surfen en een snellere werking van Windows. Snelheidsremmen in uw Windows-configuratie worden opgespoord en opgelost. Daarnaast zorgt de defragmentatie van het Windows-register voor extra stuwkracht.

Veilig herstellen en vernietigen van gegevens

Bestanden die u per ongeluk hebt verwijderd, kunt u voortaan in een handomdraai herstellen. Vertrouwelijke gegevens kunnen definitief en veilig worden verwijderd volgens de DoD 5220.22-M- en Gutmann-methodes.

Individuele Windows-Styling

Geef uw Windows een unieke stijl! U kunt de interface wijzigen en uitbreiden, pictogrammen vervangen en in Windows Vista™, XP zelfs het aanmeldings- en startscherm aanpassen. Onze downloadsectie zorgt voor een voortdurende toevloed van nieuw materiaal, zodat u steeds kunt genieten van een welkome afwisseling.


TuneUp utilities 2007. Koop TuneUp Utilities 2007 nu niet voor ?34,95 maar voor ?19,95.